29.8.2017

Kananugetit maissihiutalekuorrutuksella

Jossain näin vinkin siitä, että käyttään Corn flakes -muroja kananugetteihin ja olihan sitä kokeiltava. Laitoin maissihiutaleet blenderillä muruksi, lisäsin joukkoon mausteita (mustapippuri, curry ja suola) sekä lorauksen öljyä. Toiseen satsiin laitoin öljyä muutaman tipan nugettejen päälle ennen uuniin laittoa ja tykkäsin siitä enemmän. En mitannut aineita vaan käsin kauhomalla muroja reilusti, koska määrä menee kasaan paljon. 

Kananfileitä ostin valmiiksi suikaloituina ja se oli virhe. Pihiys välillä kostautuu... no otin paketista sitten 3-4 suikaletta ja laitoin samaan kasaan. Pyöräyttelin munassa ja sitten maissiseoksessa. Broileriin ei tarvitse laittaa suolaa vaan maissiseokseen riittävästi.

uunissa 225 asteessa 15 minuuttia.



Eivät kovin nättejä, mutta maku oikein hyvä. Näitä me syötiin tortilloissa tänään 😋. Lisäksi aamulla keittelemääni mausteista/tulista tomaattikastiketta (pakastan ja sitä sitten voi käyttää mihin tykkää pitkin syksyä), jäävuorisalaattia, fetaa, kurkkua, tomaattia, punasipulia.

Tein nugeteista myös kasvisversion. Alunperin piti tehdä mozzarellanugetteja, mutta kun mozzarella unohtui kauppaan piti soveltaa. Käytin eilen paistamiani kasvispihvejä eli paloittelin 3-4 osaan, pyöritin munassa ja maissiseoksessa. Hyvin maistui!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti