Raparperia sopivan mittaisina paloina.
Sokeria
Pekonia
5 kevätsipulia n. puolikkaalla varrella
(hammastikkuja)
1. Pese ja kuori raparperit. Leikkaa pitkittäin etusormen paksuisiksi pötköiksi tai käytä ohuita raparpereita. Sokeroi kevyesti ja kiedo pekoniin. Voit käyttää tarvittaessa apuna hammastikkuja. Grillaa pekoni kypsäksi. Raparperi saa jäädä sisältä rapsakaksi jotta hapot säilyvät.
Lisäksi grillattiin Krakovan makkaraa.
Idea napattu mtv makuja sivustolta.
2. Leikkaa sipulit sopivan mittaisiksi suunnillee varren haaraumasta asti eli n. puolikas varsi mukaan. Kiedo ympärille pekoni ja grillaa :).
Kevätsipuleitten loput varsiosatkaan eivät mene hukkaan vaan ne voi laittaa esim. salaatin joukkoon kuten minä tein tällä(kin) kertaa.
Salaattiosastolla tällä kertaa tomaattia, kurkkua, appelsiinia, kevätsipulin vartta sekä mozzarellaa. Kyljessä niin ikään grillattua paahtoleipää.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti