Herneenversot kasvaneet sopivaan mittaan
ja se merkitsee tällä kertaa sitä, että pian päästään tositoimiin 😀.
Eli tänään illalla (kello nyt 12) alkaa voileipäkakkujen teko!
Tai oikeastaan se alkaa jo aiemmin kun savustan kalan. Lohi on jo jääkaapissa suolattuna eli reilusti merisuolaa vaan ja sanomalehden sisään maustumaan.
**********************************************************
No niin, nyt savustuu!
Kello on 18:00 ja pian valmista.
Noin 40 minuuttia saa savustua tämä reilun 1,5kg lohi.
Savustuspuruja suunnilleen 2dl.
**********************************************************
Nyt ollaan tässä vaiheessa:
Eli menossa painon alle jääkaappiin. Koristelu vasta illalla. Edessä kinkkukakku ja takana kalakakku. Täytteissä on tuttuun tapaan tuorejuustoa, creme fraichéa ja itse tehtyä majoneesia. Kalakakussa yrttinä tilliä ja kinkkukakussa ruohosipulia omasta maasta. Lisäksi kinkkukakussa paprikakuutioita ja kalassa herkkukurkkukuutioita. En tarkemmin kirjoittele kun aiemmin olen jo laittanut mm. voileipäkakun täyttämisen.
**********************************************************
No niin, nyt savustuu!
Kello on 18:00 ja pian valmista.
Noin 40 minuuttia saa savustua tämä reilun 1,5kg lohi.
Savustuspuruja suunnilleen 2dl.
**********************************************************
Nyt ollaan tässä vaiheessa:
Eli menossa painon alle jääkaappiin. Koristelu vasta illalla. Edessä kinkkukakku ja takana kalakakku. Täytteissä on tuttuun tapaan tuorejuustoa, creme fraichéa ja itse tehtyä majoneesia. Kalakakussa yrttinä tilliä ja kinkkukakussa ruohosipulia omasta maasta. Lisäksi kinkkukakussa paprikakuutioita ja kalassa herkkukurkkukuutioita. En tarkemmin kirjoittele kun aiemmin olen jo laittanut mm. voileipäkakun täyttämisen.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti