Tein eilen silakkafileitten lisäksi myös gluteenittoman jauhelihakastikkeen kera pätkäspagetin. Siitä ei vaan saanut millään hyvää kuvaa joten jäi ottamatta 😀. Kuitenkin siis hyvin paistettua ja maustettua jauhelihaa sekä sipulia. Lisätään vahvaan lihaliemeen ja suurustetaan maissijauholla (maissijauho sekoitetaan kylmään veteen ja norona liemeen). Laitoin lopuksi joukkoon myös purkillisen ruokakermaa ja miniporkkanoita. Tällainen peruskastike, josta erityisesti lapset tykkää.
Kasvissyöjälle tällä kertaa öljyssä paistettuja papuja sekä vihanneksia kera pienen määrän soijarouhetta (liotettu ensin veteen). Sekä tietty sitä pätkäspagettia 😉. Puolitetut kirsikkatomaatit ihan lopuksi kun levy sammutettu ettei mene mössöksi. Maustoin mustapippurilla ja suolalla vaan kun meidän teinineiti ei ole erilaisten makujen ystävä ollenkaan.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti