23.6.2016

Friteerattu mozzarella

Mietin jatkuvasti uusia kasvisruokavaihtoehtoja, lähinnä tytärtä varten mutta muutenkin. Tällä kertaa kuorruttelin mozzarellaa pari kiekkoa kun parasta ennen päivä oli käsillä. Eli vehnäjauhoa, 2 kananamunaa sekä korppujauhoja joihin sekoitettu mustapippuria ja suolaa. Suolaa saa olla melko reilusti ja laitoin ripauksen myös vehnäjauhojen joukkoon. Mozzarella (125g) meni viiteen osaan



Pyöritellään ensin vehnäjauhoissa, sitten kananmunassa ja lopuksi korppujauhoissa niin että on kauttaaltaan korppujauhojen peitossa.


Paistetaan öljyssä 1-2min/puoli kauniin värisiksi. Itselläni oli vain pieni paistinpannu jossa öljyä niin että ulottui mozzarellasiivujen puoliväliin. Käytin myös roiskesuojaa ettei öljy roisku niin paljoa.




1 kommentti:

  1. Siis tämä on ihan loistava, kiitos ideasta! :) Täytyy heti kokeilla ;)

    VastaaPoista