29.2.2016

Karkauspäivän possuannos :)


Possuteema jatkui sillä lailla, että possuna eilisen pihvi, jonka vaan miedolla lämmöllä lämmitin. Lisukkeena lanttua, porkkanaa, perunaa ja sipulia reiluina paloina. Paistoin ensin öljyssä 10-15 minuuttia (ensin lantut, sitten porkkanat ja vikaksi perunat), lisäsin lopuksi sipulit ja jatkoin vielä hetken. Mausteina tutulla tyylillä suolaa, mustapippuria ja hunajaa, jotka lisäsin joukkoon hyvissä ajoin paistamisen alkupuolella.
Jatkoin kypsennystä uunissa 200 asteessa n. 40 minuuttia sekoittaen kerran välillä. Lopuksi ripottelin päälle emmental juustoraastetta (lasten toiveesta) ja annoin paahtua grillivastuksen alla 4 minuuttia.  Nam!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti