Tänään tällainen yksinkertainen pikaruoka, koska broilerin sisäfileitten viimeinen käyttöpäivä alkoi olla käsillä.
Sisäfileitten ympärille pekonisiivu ja uunissa 200 asteessa n. 15 minuuttia (kypsäksi, sisälämmöksi suositellaan evirassa 75 astetta). Mausteita en broileriin lisännyt, koska pekonista tulee makua riittämiin.
Lisukkeeksi valmistin riisiä. Ei risottoriisiä, mutta hyvin risottomaiseksi sain sen. Mausteita reilusti keitinveteen (curry, pippuri, timjami, rakuuna, suola, sokeri, sitruunamehu) ja vettä juuri sen verran että kaikki imeytyy riiseihin eikä tarvitse kaataa pois. Melko hyvä nyrkkisääntö on 1 osa riisiä ja 2 osaa vettä.
Lisäksi pakastewokkivihanneksia pannulla paistettuna öljyssä niin pitkään että kosteus on poistunut pannulta eli kymmenisen minuuttia. Maustettu suolalla ja mustapippurilla.
Kasvissyöjälle soijapalleroita. Keitetty kasvisliemessä kymmenisen minuuttia ja paistettu pannulla öljyssä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti