5.11.2016

Paholaisen hillo

500g tomaattimurskaa
1 punainen paprika pieneksi kuutioituna
4-5 chiliä siemenet poistettuna, pienittynä
1 sipuli silputtuna
2-3 valkosipulinkynttä murskattuna tai silputtuna
1dl hillosokeria (kukkurallinen)
1 rkl etikkaa
1tl suolaa
ripaus pippuria

Mittaa kaikki ainekset kattilaan ja keitä kunnes sakenee. Mikäli haluat pitkän säilyvyyden desinfioi purkit ja kannet kunnolla (kannet kattilassa kiehuvassa vedessä, pestyt lasipurkit 100 -asteisessa uunissa tunnin ajan).

Kuten kuvastakin näkyy jouduin itse käyttämään keltaista paprikaa. Punainen oli mennyt lähes kokonaan pilalle eikä ollut kauppa enää auki. No toimii tuokin, mutta oli sen verran ruman näköistä että käytin vähän sauvasekoitinta..

Tarjoile hampurilaisten, tortillojen, naudanlihan, broilerin, kalan, juustojen jne. kanssa tai laita vaikka ruisleivän päälle. Kastikkeisiin ja patoihin voi myös lisätä tätä ihanan lempeäntulista soosia :) Lisätulisuutta kaipaavan kannattaa käyttää habaneroja.


Paholaisenhillo vasemmalla puolella pilttipurkeissa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti