6.11.2016

Tonnikalatahnaa iltapalaksi

Tällainen pikainen "arjen luksus" tällä kertaa, aikaa meni noin kolme minuuttia. Kaapissa sattui olemaan unohtuneena ruisnappeja iso pussillinen ja jääkaapissa purkki ranskankermaa. 

1prk ranskankermaa (200g, vähempikin riittää)
1prk tonnikalaa (öljyssä) valutettuna
1 punasipuli pieneksi pilkottuna
sitruunamehua, hunajaa, suolaa, mustapippuria.
Myös tuoretta yrttiä voi pilkko joukkoon. Meillä ei olllut.

Kaikki aineet vaan sotketaan sekaisin ja tarkistetaan maku. Tästä tuli melko löysää joten paksumpaa saa vähentämällä ranskankerman määrää jolloin voi vaikka pursottaa saadakseen tyylikkäämmän ulkonäön. Koristeeksi voi vaikka laittaa tuoreita yrttejä ja tarjoiluvadille sitruunalohkoja.

Itse vaan lusikalla laitoin enkä paljoa koristellut. 
Viinirypäleitten ja teen kanssa iltapalalla nautiskeltiin.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti