20.4.2016

Broileria ja uusia pottuja

Kävin tässä eräänä päivänä kiinalaisessa ravintolassa syömässä ja koskapa sattui olemaan maustamattomia broilerin fileesuikaleita jääkaapissa tein vähän samaan tyyliin pesueellekin ruokaa. 

Paistetaan ensin (pakaste)vihanneksia (tässä pussissa kukka- ja parsakaalia, porkkanaa, herneenpalkoja, 450g) öljyssä niin että neste haihtuu.  Lisätään pari pilkottua kevätsipulia varsineen sekä lopuksi niin ikään pari lohkottua tomaattia. Vähän suolaa joukkoon ja eri astiaan (kasvissyöjän osuus sivuun). 
Öljyä pannulle ja broilerin fileesuikaleet perässä. Paistetaan kunnes varmasti kypsiä (neste haihtunut) ja lisätään katkaravut. Jatketaan paistamista minuutti-pari ja mausteeksi mustapippurirouhetta sekä reilusti carrya. Suolaa sen verran kuin kukakin tahtoo, 1-2tl. Kipataan vihannesten kanssa samaan astiaan ja sekoitellaan varovasti. Meillä tällä kertaa lisäkkeenä marokkolaisia uusia perunoita. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti