21.12.2016

Kylmäsavulohirulla

Kylmäsavulohta ohueksi siivutettuna. Käytä valmiita siivuja tai siivuta itse.



Tuorejuustoa
Tilliä, ruohosipulia tms.
(pippuria, sitruunaa..)

Sekoita tuorejuuston sekaan silputtu tilli ja/tai ruohosipuli tms. Mausta halutessasi suolalla ja sitruunamehulla.

Aseta kylmäsavulohisiivut limittäin kelmun päälle. Niin kuin näkyy niin on aika pieni kelmu kun loppui kesken 😀. Kannattaa jättää vähän liikkumavaraa eli varata isompi pala kelmua.



 Levitä täyte melkein reunoihin 



ja rullaa kelmun avulla tiiviiksi rullaksi. Laita pakkaseen.



Tämä rulla on hyvä esimerkki siitä miten helpolla saa hyvää. Rulla kannattaa ottaa sulamaan vasta vähän ennen tarjoilua ja se siivutetaan kohmeisena. Ja mikä parasta, tämän voi tehdä hyvissä ajoin, koska säilytys on pakkasessa 😃.

Kaikki ei aina mene kuis strömsössä ja itselläni kävi niin. Tuo K-menun tuorejuusto oli todella löysää eli siis liian löysää enkä saanut rullasta tarpeeksi tiivistä. Sain sen kuitenkin melko ehjänä pakkaseen ja kun kohmeisena siivuttaa niin no hätä 😋.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti