2kg lanttua kuorittuna
2 rkl suolaa keitinveteen
vettä niin että lantut peittyvät
4 dl korppujauhoja (gluteeniton)
4 dl kermaa
1 dl siirappia
4 munaa
inkivääriä, muskottia, paprikajauhetta (1-2tl jokaista)
1 tl mustapippuria
(suolaa, voita)
(suolaa, voita)
Kuori ja pilko lantut. Keitä suolalla maustetussa vedessä pehmeiksi (n. ).
Ota lientä talteen mahdollista ohentamista varten ja muista laittaa uuni päälle jollei vielä ole 😀.
Soseuta lantut esim. sähkövatkaimella.
Lisää joukkoon muut aineet (aloita kermasta ja munat vasta lopuksi etteivät ala kypsyä etukäteen) ja tarkista maku. Itse lisäsin suolaa, koska en käyttänyt keitinvettä ollenkaan.
Kaada voideltuihin vuokiin.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti