22.12.2016

Maksalaatikko

1 kg sianmaksaa
2 sipulia
voita
2 munaa
1 dl siirappia
4-5 dl rusinoita
2,5 rkl suolaa
0,5 tl mustapippuria
 0,5 tl maustepippuria 

5 dl puuroriisiä
5dl vettä
2,5 l maitoa

Keitä riisipuuro (kuumenna vesi, lisää riisit, anna imeytyä, lisää maito, keitä noin tunti)



Silppua sipulit ja kuullota voissa miedolla lämmöllä. Kuullotetut sipulit voi lisätä puuron joukkoon ennen kuin se on kypsää. Laita uuni lämpiämään vähän ennen kuin puuro on valmista.

Vatkaa munat esim. haarukalla.



Kun puuro on kypsää lisää muut aineet. 



Tarkista maku (vähän kyllä ällötti, mutta maistettava oli 😆) 
Jaa vuokiin ja laita päällä voinokareita.



Paista 170 asteessa 1,5 tuntia.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti